Nakuta här =)

Vem e då jag?

Jag heter Veronica och är 21 år, och bor i en 2:a i Helsingborg med min sambo och mina djur, har 2 katter och 3 guldhamstrar.
Jag har alltid haft djur och älskar dom, är ursprungligen från Ystad trakten där jag är uppvuxen på en gård (dock ej kor, hästar eller så) med djur, hade då både kanin, hund, katt, höns och så klart guldhamster,
Fick min första guldhamster när jag va 11 och hon hette Vanja och var en Normalfärgad Ba, KH och va en ganska mysig tjej från djuraffären, hon blev runt 2-2,5 år, kommer inte exakt ihåg, men kommer dock ihåg att han i djuraffären själv födde upp dom och berättade att deras mamma hade blivit 4 år innan hon dog, min lilla flicka va från den honans sista kull, då var man väldigt oerfaren, men har nu senare lärt mig mycket.

Har nu 3 hamstrar här hemma,
2 st pensionärer och 1 5veckors liten flicka

Mina pensionärer är djuraffärhamstrar medans min lilla bebis kommer från Lojs =)

Månsten är den första pensionären, han är vad jag misstänker Silversvart LH och är runt 1 år och 2 månader. Han är en riktigt mysig kille, som är lugnet själv, kan sitta hur lungt och stilla i famnen, men han är supernyfiken så han vill gärna underöka allt som händer runt om honom.

(bilder på pensionärerna kommer när jag kopplar in min externahårddisk igen då jag sparar allt på den ifall datorn kraschar, bilder på lilla Vitula kommer när kameran fått nya batterier)

Luna är min andra pensionär och hon är precis runt 1 år, och är Dove KH. Hon är en aktiv tjej som gärna inte vill mysa, finns ju mycket roligare saker att göra än att mysa, man kan ju tugga på något kul på golvet eller leka med ärtor.

Sen har jag lilla Vitula, hon är född 2011-10-25 hon är svart sköldpadda/vit, henne har jag inte hunnit lära känna då jag endast haft henne hemma sedan måndag 28/11, men hon verkar vara en nyfiken och aktiv tjej, som jag verkligen e hel nöjd med, er fram emot att se hur hon utvecklas =)

Detta frå vara allt för denna gång, kommer nog komma mer om mig och mina hamstrar lägre fram =)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s